Exkluzív darabok, exkluzív lokáción

Exkluzív darabok, exkluzív lokáción

NINI SWIM - Sexy & Sustainable Olvasás Exkluzív darabok, exkluzív lokáción 2 percek

                                                               

 

A divatbemutatók, divatfotózások sokszor mozognak valóság és képzelet határán, a helyszín és a díszlet pedig azt a célt szolgálja, hogy a nézőket beszippantsa a tervező által megálmodott különleges világba. 

 

 

Molnár Nini is folyamatosan keresi a kreatív és egyedi helyszíneket. Nemrégiben készült is egy retrohangulatú fotósorozat a Gellért Hotelben, közvetlenül az épület felújítása előtt. A hamisítatlan retro hangulat miatt esett a választás erre a helyszínre, mert Nini úgy gondolta, a letűnt idők luxusa tökéletes háttér lehet a ’80-as évek által inspirált, mégis modern kollekciójának.

 

 

„Azt, hogy az elegancia relatív, maga a helyszín szimbolizálja a legjobban: a Gellért Hotel egykor egyet jelentett a luxussal, mára azonban megkopott az egykori fénye, és egy alapos „újra gondolásra” szorul, hogy ne csak egy mementó legyen, hanem ismét meghatározó pontjává váljon Budapestnek. 

 

 

Már nem ő a főszereplő, de tökéletes enteriőr új kollekciómhoz, melynek darabjai klasszikus, kissé nosztalgikus formák és minták a modern, városi nők igényei szerint újra gondolva.”- nyilatkozta Nini.

 

Nézegesd meg Nini új kollekciójának fantasztikus darabjait, melyek hátteréül a patinás Gellért Hotel enteriőrje szolgál!