JOIN US IN THE SKY

“Minden nap felébredsz és eldöntöd, hogy mi akarsz lenni, Te vagy az életed rendezője, a saját filmedé, azzal, hogy megválasztod, mit viselsz, ráhangolódsz a saját valóságodra.” - NINI

A lifestyle márkát a budapesti születésű tervező, Molnár Nini alapította. Tizenéves kora óta távol volt szülőföldjétől, élt Miamiban és tanult Londonban, közben pedig felfedezte saját új világát, hogy gyermekkori álmai megvalósuljanak.

NINI pozitív gondolkodással szemléli a világot, nem fél élvezni az életet és keményen dolgozni egyszerre. Ez a két ellentétes gondolkodásmód az, ami a NINI lányokat hajtja és inspirálja a mindennapokban. NINI a fény az égen, a bizonyíték, hogy minden lehetséges, a ragyogó csillag, a szerencséd kovácsa és mindennapjaid csillogása.

Az élet minden szépségének kincsesládája, bátor és merész kulcsdarabok, amikbe beleszerethetsz és amik minden szemet rád szegeznek majd. Eklektikus stílus, erős színek, retró sziluettek, generációkon átívelő darabok, vidám érzések, csillogó arany, modern esztétika egy kis nosztalgiával, joire de vivre egy csipetnyi provokatív attitűddel.

A NINI FILM ⭐

Mi mind a saját életünk csillagai vagyunk, és a NINI filmben végül mindig a jó nyer.