A NINI FILM ⭐

Úgy gondoljuk, hogy a nők csodálatosak, olyasmi, mint a 'je ne sais quoi', rejtélyes, értékes és nehezen elérhető, olyanok mint a 70-es évek hollywoodi csillagai és az égbolt. De nem kell szégyenlősnek és törékenynek lennünk. NINI az első vázlatának rajzolásakor egy vintage lelkű nőt képzelt el és egy „gyerünk csináljuk” nőt ábrázolt. NINI DNS-ét egy olyan nő számára hozták létre, aki hisz önmagában, szereti magát és kiáll a céljaiért, álmaiért. Egy nőt, aki nem fél kitűnni a tömegből, aki hangosan nevet félelem nélkül, egy nő, aki nem aggódik a tökéletlenség vagy a kudarc miatt hanem nehéz idők után még erősebben áll fel, mint valaha. Egy nő, aki mérföldeket futna, hogy megmutassa ragyogását azoknak, akik először nem hittek benne.

A NINI nő egy modern, lázadó nő egy régi hollywoodi lélek elegáns hangulatával, olyan lélekkel, mint Grace Kelly-nek vagy Jane Birkin-nek és más felejthetetlen nőknek, akik minden eshetőség ellenére bebizonyították és bizonyítják a mágikus hatalmat önmagukban és magasabbra tudnak repülni, mint a felhők, amikor szívük tele van szeretettel és képesek elérni legszentebb álmaikat. NINI egy spontán nő, és ha egy éjszaka úgy dönt akkor bepakolja táskáját, és mérföldeket utazik a strand felé vezető úton, mezítláb fut a homokban és belélegzi a sós levegőt. Otthon érzi magát régi autójában, mert a világ minden részén megtalálja magát, mert érzi a föld értékét. A NINI nő bátor, kész keményen dolgozni, és nem fél élni, szórakozni az út mentén. Mindig utazásra kész a táskájával, hogy bárhová mehessen, amerre szíve vágyik, könnyen utazik, de erősen él.

Nini Molnar követte a szívét, és elkészítette a legelső darabját, a Pombag-et 2015-ben. Egy lány, aki tizenéves kora óta külföldön élt, Londonban tanult és közben felfedezte saját új világát, hogy gyermekkori álmai megvalósuljanak. Az összes kultúra, amellyel az izgalmas utazásai során találkozott, az összes felbecsülhetetlen értékű tapasztalat, találkozás és a múlt emlékei tették őt azzá akivé mindig is szeretett volna vállni.

Bárhová is megy, kutat a város titkaiért, hogy megtalálja a hely valódi, régi kincseit. Az évek múlásával folyamatosan elmélyült a vintage darabok iránti szeretete és még mélyebbre ásott édesanyja gardróbjába, 90-es évekbeli darabok után kutatva. Táskáit modern esztétika jellemzi, de a nosztalgiát is magával ragadja a legmagasabb minőségű anyagok és részletek kidolgozásával. A ragyogó aranycsillagok célja, hogy emlékeztessen, hogy Te egyike vagy azoknak a szerencsés szabad lelkeknek, akik ragyognak az égen, a „gyerünk csináljunk” fajta nő, akit elkapni nehéz, mint a napfelkeltét, de érdemes megnézni minden egyes nap.

Mi mind a saját életünk csillagai vagyunk, és a NINI filmben végül mindig a jó nyer.