NINI BOUTIQUE
Az emberek megálltak a történelmi Váci utca 68. számának épülete előtt és érdeklődéssel néztek a NINI BOUTIQUE kerek impozáns ablakára. Belépéskor a hatvanas évek végén és a hetvenes évek eleji glam világába találják magukat a betekintők, amelyek szintén nagyszerű inspirációt jelentenek a tervező számára. A butik minden tárgyát gondosan, kézzel választották ki, és önálló története van - a muranói egyedülálló zöld üveglámpáktól kezdve a kézzel faragott, fából készült hattyú kanapéig Magyarország közepéből.

"A színek kontrasztja az én finom és nőies oldalamat tükrözi, de van erősebb, élénkebb oldalam is - ezt legjobban a méregzöld budoár képviseli." – meséli Molnár Nini.

A butik életre hívása együttes együttműködés volt Ninivel, a márka alapítójával és a helyi 81font stúdió építészével, Szendrő Péterrel.
Míg a NINI BOUTIQUE a NINI táskákra és fürdőruhákra összpontosít, a szalon közösségi térként is működik, ahol minden hónapban kortárs művész vagy feltörekvő tervező látható. „Kaptam egy csodálatos lehetőséget arra, hogy saját üzletem legyen Budapest szívében, de támogatni szeretném a kortárs művészeket is, és megosztani velük a teret és a lehetőséget. Női rendezvényeket is tartanánk, ahol meghívunk egy előadót, hogy beszéljen a nők önbizalmáról. Szeretnék ilyen rendezvényeknek otthont adni.” - mondta a tervező NINI BOUTIQUE jövőjéről.
NINI BOUTIQUE
 
NINI BOUTIQUE BUDAPEST
1056., Váci utca 68 Budapest, Magyarország
Sürgős kérdésed van? Hívj minket! Bármilyen termékkel vagy a boutique-al kapcsolatos kérdésben tudunk segíteni: +36 30 248 9200

 

NYITVATARTÁS

Keddtől- szombatig: 10:00–19:00
Vasárnap- hétfő: zárva

Szeretettel várunk!