Kérjük, vigyázz a termékre, a lányod is szeretné majd viselni!

Bőr kézitáskák és kiegészítők

A bőr megjelenésének megőrzése érdekében minden bőrárut időnként puha, száraz ruhával át kell törölni. A por és szennyeződés eltávolításához szükség van testreszabott tisztítószerre - soha ne velúr, nubuk vagy lakkbőr táskákra. Tárold a NINI táskád a hozzá járó NINI porzsákban, hogy megvédd azt a portól.

Pombag

Viccesen hangzik, de ha a Pombagnek rossz haj napja van, vagy ha egy ideje nem viselted - adj neki egy jó száraz fújást! Csak tedd be a kezed a táskába, és fújd le hajszárítóval! Majd rázd meg addig, amíg el nem készül!

Kerüld a vízzel való érintkezést, vagy esőben viselését! Ne keféld és mosd meg! Tárold a NINI táskád a hozzá járó NINI porzsákban, hogy megvédd azt a portól.

Ruházat

Ez a kezdő háziasszonyok számára is könnyű - egyszerűen mosd ki kézzel vagy gépi mosással 30 celsius fokon.

Nyomtatott darabok

Gyengéd kézimosást ajánlunk langyos vízben mintás termékeid tisztításához. Ne mosd gépben és ne szárítsd szárítógépben.

Fürdőruha

Javasoljuk, hogy öblítsd le a NINI SWIM terméket azonnal a tengerben, az óceánban való fürdés, vagy a medencés buli után. Mosd ki hideg, kíméletes gépi mosással, vagy langyos, meleg vízzel történő kézi mosással.

Textil cikkek

Ez a kezdő háziasszonyok számára is könnyű - csak mosd ki, amikor úgy érzed, hideg, kíméletes gépi mosásban, vagy langyos, meleg vízzel történő kézi mosásban.

Ékszerek

Sterling ezüst bevonat – puha ruhával vagy ezüsttisztítóval tisztítsd
24 karátos aranyozás – csak puha ruhával tisztítsd

Tárold ékszerdobozban.