Kedvezményezett neve: Nini Molnar Kft.

Projekt címe: Fejlesztési beruházás megvalósítása a NINI márkánál

Szerződött támogatás összege: 14 477 400 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): Az összköltség maximum 70%-át elérő visszatérítendő támogatás (VT), a támogatott projekt megfelelő teljesítése esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá (VNT).

A projekt tartalmának bemutatása:

Fejlesztési elképzelésünk keretében olyan beruházást tudunk megvalósítani, amely a vállalkozás közép-, és hosszútávú felerősödését szolgálja, így biztosítva lehetőséget a költségigényes nemzetközi piacokon való megjelenéshez, digitális ismertséghez. A projekt elősegíti a márkaépítést hazai és nemzetközi piacokon, növeli a vállalkozási technológiai lehetőségeit és versenyképességét, exporterejét. Az eszközbeszerzés által, saját varrodai kapacitással nő a vállalkozás függetlensége, megrendelői kitettsége csökken, mely által felkészültebb lesz egy COVID-hoz hasonló helyzet kezelésére. Ezenfelül erősítjük IT hátterünket, mely az online értékesítési területen növeli bevételeinket. A fejlesztésünk során az értékesítés és a logisztikai terület digitalizációja is kiemelt hangsúlyt kap, mely lehetővé teszi fajlagos költségek csökkentését és az üzleti modell rugalmas alakíthatóságát. A projekt kapacitásbővítést jelent a vállalkozásunk számára, új munkavállaló kerülhet felvételre, új gyártói és értékesítési, marketing tevékenység indul el. A hatékonyságot javító eszközökkel, és a digitális fejlesztésekkel a vállalkozás költséghatékonysága is növekszik.Termékgyártás során törekszünk a fenntartható divatipari termékek előállítására, ehhez szintén nagy segítséget jelent új gépeink köre.

A COVID válság okozta bel-, és külföldi eladások, megjelenési lehetőségek csökkenése miatt, a projekt biztosítaná az előre menekülést, export növekedést a digitalizáció, automatizáció segítségével. A fejlesztési támogatással munkahelymegőrző/növelő, és jövedelemtermelő képességünk is emelkedhet. A bővülési lehetőség fenntartható működést és a versenyképesség növelését segíti elő.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.05.31.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.7-20-2021-00111