VISSZATÉRÍTÉSI SZABÁLYZAT

Kérj cserét vagy visszaküldést a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül.

Visszaküldés vagy csere esetén a termékeket eredeti állapotban kell visszajuttatni, az eredeti csomagolással és az címkével együtt. Minden termék, amely használtnak tűnik megtagadásra kerül.

NINI-hez csere vagy visszatérítés céljából történő visszaküldési költségeket nem fedezzük vagy térítjük vissza.

VISSZAKÜLDÉS MÓDJA

Amennyiben még mindig visszaszeretnéd küldeni a terméket kérlek írj emailt a customercare@nini.hu címre és küld vissza hozzánk a terméket az alábbi címre:

NINI BOUTIQUE
Váci utca 68, 1056 Budapest

vagy látogass meg minket személyesen! :)

Javasoljuk, hogy regisztrált postai szolgáltatást használj termék visszaküldésére, és rakd el jól a nyomon követési adatokat, mert sajnos nem tudjuk vállalni a felelősséget a küldemény elvesztése miatt.

FIGYELEM: A kedvezmény során vásárolt termékek árát nem áll módunkban visszatéríteni. Ilyen eseteben a termék cseréje vagy a fizetett összeg jóváírása lehetséges későbbi vásárlásra.

VISSZATÉRÍTÉS FELDOLGOZÁSA

Miután megkaptuk a visszaküldött termékeket, kérjük, hagyj nekünk 5-7 munkanapot, amíg feldolgozzuk raktárunkban. E-mail értesítést küldünk amint csapatunk feldolgozta a visszatérítést. A PayPal és a hitelkártya visszatérítés akár 14 munkanapot is igénybe vehet. Visszatérítését csak az eredeti fizetési módra lehet igényelni.

CSERÉK FELDOLGOZÁSA

Miután megkaptuk a visszaküldést, igyekszünk minnél hamarabb feldolgozni a cserét, hogy mihamarabb nálad lehessen az a termék amire igazán vágytál. E-mailben fogunk értesíteni az új szállítmányról.

HA RENDELÉSED SÉRÜLT VAGY HIBÁS

Reméljük, hogy ez soha nem fog megtörténni, ha mégis sérült terméket kapnál, vagy gyártási hibát észlelsz, kérjük, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot a customercare@nini.hu e-mail címen, hogy segítsünk a probléma lehető leggyorsabb megoldásában.

RENDELÉSEK TÖRLÉSE ÉS MEGVÁLTOZTATÁSA

Amennyiben hibás adatokat adtál meg vagy véletlenül rossz rendelést adtál le, kérjük mihamarabb jelezd nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát! A megrendelés feldolgozása után már nem módosíthatók vagy törölhetők a rendelések. Ha a megrendelés után mégsem szeretnéd a terméket, akkor visszaküldési kérelmet kell benyújtanod, és a nem kívánt tételeket vissza kell küldened készhezvétel után saját költségre.

Mielőtt leadod a rendelésed kérlek gondosan győződj meg róla, hogy minden megadott adat helyes. NINI nem állja a vásárlás módosításával járó extra költségeket.

GARANCIA

A NINI termékekre a vásárlástól számított 180 napig teljeskörű anyag- és gyártási hibákra vonatkozó garanciát vállalunk a tulajdonos számára. Ha egy termék gyártási hiba miatt meghibásodik, azt saját belátásunk szerint megjavítjuk vagy kicseréljük.

Ha a kár normál, vagy hosszútávú viselés miatt, baleset, nem megfelelő gondozás, vagy a tulajdonos hanyagsága miatt következik be, a terméket ésszerűnek ítélt díj ellenében megjavítjuk, vagy értesítünk, hogy nem tudjuk elvégezni a javítást úgy, hogy az továbbra is tartós és megfelelő állapotú legyen.